Frisk og enkel mat.
4 personer
500 g laks eller ørret
Revet skall av en sitron
2 ss soyasaus
½ agurk
1 avocado
2 stenger stangselleri
1 grønt eple
1 pakke salat
Olivenolje, extra virgin
4 dl basmatiris
8 dl vann
1 ts salt
Rømme
Soyasaus
Sitron
Hell vann, salt og ris i en kjele, kok opp og la trekke i 20 min.
Mens risen koker, legg fisken i et ildfast fat eller i en folieform. Hell soyasausen over fisken, ha sitronskall på hver fiskebit. Stek i stekeovn eller grill i 10-12 min.
Mens fisken steker, kutt opp agurk, avocado, stangselleri, eple og salat. Lag dressing av olivenolje, sitron og soyasaus, hell over før servering.
4 personer
500 g laks eller ørret
Revet skall av en sitron
2 ss soyasaus
½ agurk
1 avocado
2 stenger stangselleri
1 grønt eple
1 pakke salat
Olivenolje, extra virgin
4 dl basmatiris
8 dl vann
1 ts salt
Rømme
Soyasaus
Sitron
Hell vann, salt og ris i en kjele, kok opp og la trekke i 20 min.
Mens risen koker, legg fisken i et ildfast fat eller i en folieform. Hell soyasausen over fisken, ha sitronskall på hver fiskebit. Stek i stekeovn eller grill i 10-12 min.
Mens fisken steker, kutt opp agurk, avocado, stangselleri, eple og salat. Lag dressing av olivenolje, sitron og soyasaus, hell over før servering.
Kommentarer
Legg inn en kommentar