Gå til hovedinnhold

Fiskesuppe

Altså, dette er ikke akkurat en oppskrift. Ikke i det hele tatt, faktisk. Men det er et middagsforslag!

Vi bestiller stort sett all maten vår fra kolonial.no, som samarbeider med Rema. Og Rema har en ferdiglaget fiskesuppe som man bare varmer opp. Den skal vi teste på onsdag. Planen er å varme opp suppen og la fersk torsk i biter trekke seg ferdig, og servere med godt brød.

1 pakke fiskesuppe
200 g torsk

Brød
Smør

Varm opp suppen, skjær torsken i biter. Ha torsken i suppen, la trekke noen minutter. Server.

Enklere kan det vel ikke gjøres?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Saftig nøttebunn

En saftig og lukseriøs nøttebunn som bruker hele egg. Kan toppes med pisket krem smaksatt med frukt eller bær, vaniljekrem eller brukes som bunn til ostekake. 3 egg 1 dl sukker 100 g malte hasselnøtter 100 g malte mandler Pisk eggedosis av egg og sukker. Vend de malte nøttene forsiktg inn i eggedosisen. Stekes på 180 grader i 30 minutter.

Fiskekaker, makaroni og grønnsaker

Da jeg laget ukemeny for denne uken, glemte jeg helt at mannen skulle på jobbreise. Så da to sultne, små fjes lurte på hva det var til middag i dag, mistet jeg motet og gravde litt i kjøleskap og fryser. Vi hadde en pakke med fiskekaker vi hadde klart å la være å spise flere middager på rad, en pakke frosne grønnsaker, og en halv pakke makaroni. Innen jeg hadde tømt oppvaskmaskinen var det middag! Og jammen var det populært hos barna. Etter tre porsjoner hver var de endelig fornøyde, men ba om å få med restene i matboksen i morgen. Så selv om det ikke akkurat var et kulinarisk høydepunkt for meg, var det en vinner hos barna. Skal ikke se bort fra at dette serveres igjen!

Kald olivenbakt laks med pepperrotkrem

Denne oppskriften er hentet fra kokeboken "Stiansen inviterer til fest", og hører der til i et koldtbord. Den kan fint spises som en egen liten rett, for eksempel på 17. mai som et alternativ til pølser for de voksne. Pepperrotkremen har jeg forenklet litt. Ett stykke fisk holder til en person.