Plutselig sulten, og brødskive frister ikke. En gjennomsøking av kjøleskap, resultatet er egg, paprika og Over Oslo-pølse fra Strøm-Larsen. Da blir det frittata! Frittata er rett og slett italiensk omelett, gjerne stekt ferdig i stekeovn. En god pølse gir masse smak på en enkel måte, så dette er ekspressmat!
8 egg
1 ts salt
Pepper
2 pølser
1 grønn paprika
Olivenolje
Parmesan
Ruccola
Del pølse og paprika i biter, stek i stekepanne med olivenolje noen minutter, til pølsene har fått litt brun stekeskorpe. Bruk en stekepanne som går inn i stekeoven hvis du har, altså en stekepanne uten plast- eller tredeler.
Knekk eggene i en bolle og ha i salt. Når pølsene og paprikaen er ferdig, heller du eggeblandingen i stekepannen og rører godt noen runder så det ikke svir seg i bunn. Dersom du har stekeovnsvennlig stekepanne, settes denne nå inn i forvarmet ovn på 200 grader i ca 10 min, til eggene har stivnet. Hvis ikke, skrur du platen på lavest mulig temperatur og legger på et lokk. Dersom du ikke har lokk som passer til stekepannen går det an å bruke aluminiumsfolie.
Når eggene har stivnet, er fritattaen ferdig. Strø over ruccola og parmesan, server med godt brød.
8 egg
1 ts salt
Pepper
2 pølser
1 grønn paprika
Olivenolje
Parmesan
Ruccola
Del pølse og paprika i biter, stek i stekepanne med olivenolje noen minutter, til pølsene har fått litt brun stekeskorpe. Bruk en stekepanne som går inn i stekeoven hvis du har, altså en stekepanne uten plast- eller tredeler.
Knekk eggene i en bolle og ha i salt. Når pølsene og paprikaen er ferdig, heller du eggeblandingen i stekepannen og rører godt noen runder så det ikke svir seg i bunn. Dersom du har stekeovnsvennlig stekepanne, settes denne nå inn i forvarmet ovn på 200 grader i ca 10 min, til eggene har stivnet. Hvis ikke, skrur du platen på lavest mulig temperatur og legger på et lokk. Dersom du ikke har lokk som passer til stekepannen går det an å bruke aluminiumsfolie.
Når eggene har stivnet, er fritattaen ferdig. Strø over ruccola og parmesan, server med godt brød.
Kommentarer
Legg inn en kommentar